Bahasa: EN | 中文 | BM |

Tentang Kami

BCL CABINET DESIGN & ENTERPRISE ialah penyedia penyelesaian kabinet profesional dan inovatif di Malaysia. Pejabat utama kami terletak di Melaka, Malaysia.

Di BCL CABINET DESIGN & ENTERPRISE, kami pakar dalam menyediakan pelbagai jenis produk aluminium seperti Kabinet Dapur, Kabinet Almari Pakaian, Kabinet Kasut, Pintu Buaian & Gelongsor, Pintu Dwi Lipat, Tingkap Bingkai, Pintu Berbilang Lipat, Kabinet Paparan, Kabinet Pejabat, Meja Belajar & Rak Buku, Sun Louvers, Kabinet TV. Tambahan pula, kami juga menyediakan Kabinet Bilik Wash & Kotak Cermin, Skrin Pancuran Mandi, Kabinet Altar, Meja Pulau, Kaca Berlapis Tipis Berbilang Titik, Bilik Tidur Set Keseluruhan Siri A, dan banyak lagi.
Ia sentiasa menjadi misi utama kami untuk menyediakan produk berkualiti tinggi bersama-sama dengan harga yang kompetitif. Dengan sekumpulan kakitangan profesional dan berpengalaman, kami dapat memahami sepenuhnya keperluan pelanggan kami dan memberikan mereka produk berkualiti tinggi. Kami membezakan diri kami dengan terus mengembangkan reka bentuk produk kami agar sepadan dengan permintaan pasaran yang semakin meningkat.

Jika anda berminat dengan mana-mana produk kami, sila hubungi kami untuk maklumat lanjut. Kami akan gembira mendengar daripada anda.